Archive for the ‘sharing’ Category

::selamat hari guru::

19/05/2009

(a backdated entry)

Selamat Hari Guru buat semua cikgu-cikgu di seluruh dunia..terutama sekali buat cikgu-cikgu di Tadika Islam Pekan, SKSM, SRKA, SMKATAHAP, SEMSAS & UTM yang telah banyak berjasa mendidik & membimbing aku selama ini. InsyaAllah, jasa cikgu-cikgu semua takkan aku lupakan sehingga ke akhir hayat.

p/s: selamat hari guru juga buat cikgu padel, cikgu farid & ustazah bazilah my dear cousins, babah, engah, mak teh, mak cik, mak andak my dear pak sedara & mak sedara, lecturer zilla, lecturer mast, cikgu anoi, cikgu adda, cikgu ilah my dear friends & ramai lagi yg tak dpt disebutkan namanya di sini..u olls mmg rock babeh!!

 

Advertisements

mother’s day

10/05/2009


 


Happy mother’s day to all mothers & mothers-to-be in the world!


 

penyakit

30/04/2009

 

aku telah dijangkiti satu penyakit. ohh..no, no! definitely not that ‘penyakit berjangkit’ atau ‘penyakit buatan orang’  yg tengah melanda dgn hebat di kalangan kawan2 ku itu. not yet. bukan juga swine flu yg makin membimbangkan sekarang ni, minta dijauhkan. guess what? aku telah dijangkiti penyakit on-line shopping. dalam masa seminggu sahaja aku telah berjaya memesan 4 barang di laman web. barang2 yg dijual on-line ini cantik2 dan yg penting, affordable. yg best lagi, it will be delivered to our home. buat apa aku susah2 pegi Jalan TAR kalo semua tudung & shawl yg cantik2 dan sama harganya boleh dibeli on-line? adoilaa..apsal la aku ni lambat sgt?! huhu, actually dulu dah tau pasal on-line shops ni tp tak layan sangat sbb ingatkan barang2 on-line ni mahal2. rupa2nya ok saje..

 

harap2 nya penyakit ni ada pasang surut. huhu. kalo berlarutan makin berkurang la duit dlm akaun aku. mana taknya, semua bayar pakai on-line. maybank2u kan ada! hehe. laki aku pun dh start pelik apsal dlm mggu ni aku asyik dapat parcel je.. harap2 dia tak marah la. sapa nak join bgtau ye..aku ada banyakkkk website yg menarik for window shopping terutamanya utk tudung & shawl… suka, suka, suka!! 🙂

 

p/s: hari ni aku free gila. sebabbb…today is my last day kat sini!!