salam Ramadhan

hmm..dah lama betul tak update blog ni. dulu2 boleh post entry kat opis je (time2 ngular) tp skrg tak bleh dah sbb opis baru sgt la strict pasal internet access ni. boleh masuk yg penting2 je. so padan dgn muka aku. hehe. nak update kat umah almaklum la byk sgt constraint nye. ditambah anak jantan yg tgh aktif & notti mmg la payah. sempat bukak email je pun.

actually aku baru je balik dari 3-day course di melaka (3-5 aug)+ 11-day course di PD (10-20 aug). compulsory courses yg very2 interesting esp yg kat PD. insyaAllah i’ll post special entry for that. itu salah satu sbb aku mmg tak sempat nak online. nak bloghop pun tak sempat. sedih, kan?

di kesempatan ini aku nak ucapkan selamat menyambut kehadiran Ramadhan al-mubarakh buat semua umat Islam. marilah kita sama-sama menghayati bulan yg penuh keberkatan ini dgn melakukan amal2 ibadah kepada-Nya. semoga Ramadhan ini kita sentiasa diberkati & dilimpahi rahmat Yang Esa. selamat berpuasa!

p/s: tgh pening memikir apa yg nak dimasak utk sahur. kat dapur just ada sardin + telur + belen sup daging dinner tadi. jgn terlajak sudah! šŸ™‚

Advertisements

2 Responses to “salam Ramadhan”

  1. shah Says:

    selamat berpuasa dan salam ramadhan untuk ko sekeluarga…semoga ramadhan kali ini lebih baik dr ramadhan sebelumnya…

  2. Nisa Says:

    sama la kita shah..semoga kita dapat menunaikan tanggungjawab sbg umat Islam dgn sebaik-baiknya..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: