::sweet 28::

  

24.06.2009

Happy birthday to me!!!

Thanks Allah for the wonderful 28 years

Always  pray for many many great years to come

…….

p/s: thank you everybody for the lovely thots, thanks papa & adam for the love, hugs and kisses. love u all. 

 

Advertisements

9 Responses to “::sweet 28::”

  1. piji Says:

    happy 28th bfday kaklong!!!!!~

  2. Nisa Says:

    TQ 🙂 hadiah tadek??? hihi

  3. amisah Says:

    happy birthday nisa! semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan sentiasa diberkati.. Aminnnnnn….

  4. Nisa Says:

    Thank u weng…ada org tu pun bedey dah dekat kan? kan? heheh..

  5. mrs1zn1 Says:

    happy belated b’day nisa…moga sentiasa dirahmatai Allah dan happy2 selalu di samping keluarga..amin…

  6. Nisa Says:

    TQ chema..cam tak caye je dah 28 tahun..rasa cam baru je grad. hihi

  7. errynuzu Says:

    happy belated birthday !!!!
    thanx sbb dtg melawat aku kat PMC hari tuh. now joundice Aryan pun dah ok. hug and kisses to Adam from aunty Erry!!

  8. laily Says:

    Hepi besday….walopun umur kita dah 28 tapi tetap menten tantik…kan kan kan…hak hak hak

  9. Nisa Says:

    erry: TQ :)..baby aryan boleh geng ngan aunty la..bedey dekat2!! hihi

    laily: ye betul…masih tantikkkk kan?? TQ (heheh..perasan tak hengat!)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: