adam’s bday bash

Sabtu baru-baru ni kami telah mengadakan sambutan bday adam secara kecil-kecilan. kebetulan my family semua ada, ditambah dgn kehadiran pakcik & makcik 3 keluarga yg dtg menziarah dari kuantan, acu & family dari enstek & my cuz yg ada kat KL. so majlis ni jadi meriah sgt. esp dgn kehadiran jiran baru (thanks khaty & family), kawan2 aku & hubby (thanks icha & family yg dtg all the way dr gombak). tqvm korg!! yg mana tak dpt dtg sbb byk kenduri 🙂 pun thanks for the thots..  

my dear birthday boy

my dear birthday boy

aku tempah kek yg special for adam – Elmo cake! wlpun ada cacat skit pasal tereksiden masa pickup (heheh..kesilapan teknikal) but it still cantik dan sedap sgt (choc moist cake + choc ganache). thanks sis su for the cake (i got this one from bloghop). worth it!   

cute tak??

cute tak??

happy birthday cuppies

happy birthday cuppies

juadahnya? ada satay, lontong, sandwich telur, nuggets, bihun goreng & pudding cocktail (thank u tok mama yg susah payah utk semuanya). tak lupa cupcakes cute yg di order oleh makngah adam & beverages yg telah di sponsor..hihi 

antara juadah yg disediakan

antara juadah yg disediakan

 

akhir sekali many2 thanks for the gifts..adam sampai tak nak tido sbb nak main semuanya..tak larat eden nak mengemas! 

adam dah comot main kek!

we love adam so much!

makde pipah, adreen & mak nyah

makde pipah, adreen & mak nyah

Icha, lokman, iman & rayyan (cute sgt!)

Icha, lokman, iman & rayyan (cute sgt!)

tak lupa juga..goodie bag. heheh

tak lupa juga..goodie bag. heheh

 

Advertisements

11 Responses to “adam’s bday bash”

  1. amisah Says:

    bestnyeee!!!!
    sory x dpt nk dtg nisa…
    aku x sihat sangat2 last week…
    lepas huha huha hari jumaat, terus pitam weekend tuh!
    insya Allah, lenkali aku dtg… bestnye menu!

  2. Nisa Says:

    hihi..its ok weng! bila2 nak dtg pun boleh..call jek ok!

    nway u take care ye..aku paham mcm mana rasanya di bulan2 terakhir pregnancy nih..letih kan?!! 🙂

  3. mama asrar Says:

    memang comel kek tu nisa..sukanya. hepi belated birthday to adam ye. dah abis ke kek tu? hahaha..sibuk pulak 😛

  4. mrs1zn1 Says:

    cute sgt kek almo tu…happy b’day adam…moga sihat2 dan ceria2 sentiasa…

  5. Nisa Says:

    pun: kek dah abish aaa..tp mmg besh! len kali ye! hehehh..

    pun & chema: TQVM on behalf adam.

  6. errynuzu Says:

    happy belated birthday adam!!

    nanti mintak ibu kasi hadiah ‘adik’ sorg yek buat sparring partner heh

    sorry ler babe aku tak dapat dtg. seb baik aku dh pernah dtg umah ko. takde la terkilan sgt dibuatnya.

    ko tau ajer la keadaan aku nih. makin dekat EDD makin tak keruan buatnya! dah ler lately nih asik muntah2 balik. kalau tak merasa aku makan kek elmo yg kiut ittew! btw sila rekemen kan aku camner nak menempahnya ok?

  7. shah Says:

    happy bday adam…dh nih mesti hensem… semoga adam menjadi ummah yg berguna di dunia dan akhirat…amin

  8. Nisa Says:

    shah & erry : thanks guys!

    erry, nak tempah kek cute? go to http://bake-me-cupcake.blogspot.com

    nway..take care. aku rasa baby dah tak sabar nak kuar tu.

  9. syafajalal Says:

    mintak mahap tak dapat dtg jugak.. ade family gath.. nnt jangan lak tak jmpt lagik okkey.. huhu

  10. padelkopak Says:

    majlis itu sangat sederhana.tapi tidak kurang meriahnya.ditambah pula dengan kehadiran pak ngah dan pak long yg diterbangkan terus dari cheras.betul tak?apa-apa pun.selamat hari lahir adam…

  11. Nisa Says:

    ye betul! u’r both my very-very supportive cuz (hadiah manenya? 🙂 )

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: