adam dah 2 tahun!!!

Hepi birthday sayang!!

Macam tak percaya je dah 2 tahun aku jadi ibu.. ingat lagi 2 tahun lepas, 4 Jun 2007 , Isnin jam 10.17 pagi aku selamat melahirkan seorang bayi lelaki yang diberi nama Muhammad Adam Bin Firdaus Hakim..bayi comel yg dijangka keluar pada 3 Julai 2007. walaupun keluar ikut tingkap (adam songsang+premature) alhamdulillah adam sihat dgn berat lahir 2.5 kg..

kehadiran adam banyak mengubah hidup kami..tak tahu nak gambarkan berapa banyak kasih sayang dan kegembiraan yg adam bawa dlm family ni..terlalu banyak! thank u sayang..aku bersyukur ke hadrat Allah SWT dengan pemberian-Nya yg tak ternilai ini..juga segala rezeki yang telah dikurniakan kpd kami selama ini.

ibu dan papa sentiasa berdoa yg terbaik buat adam. seperti yg ibu doakan setiap hari:

Ya Allah Ya Tuhanku..peliharalah anakku Muhammad Adam dan sembuhkanlah segala penyakit. sesungguhnya Engkau Maha Penyembuh dan tiada sembuhan melainkan dengan penawar-Mu Ya Allah. Jadikanlah anak aku ini sihat, sempurna, cerdik, berilmu, berakal, bijak serta beramal soleh. Elokkanlah perangainya, fasihkanlah lidahnya dan merdukanlah suaranya untuk membaca Al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.Kurniakanlah kami anak yang soleh dan solehah, sihat dan sempurna..sesungguhnya Engkau Maha mendengar permohonanku. Amin Ya Rabbal A’lamin.

tiba-tiba rasa sebak..sesungguhnya aku terlalu bersyukur. selamat hari lahir sayang..

 

Adam Day 1

Adam Day 1

 

Adam 3 Months

Adam 3 Months

 

Adam 1 Year

Adam 1 Year

 

Adam 1 Year & 6 Months

Adam 1 Year & 6 Months

 

and he is 2 today..alhamdulillah.

Adam 2 Years Old

Adam 2 Years Old

ibu & papa love u so much dear..

 

 

Advertisements

4 Responses to “adam dah 2 tahun!!!”

  1. amisah Says:

    happy b’day adam!

  2. padelkopak Says:

    selamat hari jadi muhammad adam.pak ngah doakan adam menjadi anak yg soleh.moga dimakbulkan doa ibu.sesungguhnya.adam seorang budak yg baik.macam ibu dan papanya juga.ikhlas.

  3. mrs1zn1 Says:

    happy b’day adam…moga menjadi anak yg solleh dan sayang mama dan papa..dah 2 thn dah adam..tapi x auntie x pernah jumpe lg..bile nak dtg jb??

  4. mrs1zn1 Says:

    muka adam masa 1 hari tuu sebijik cam papa laa…anak papa ni…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: