Archive for May, 2009

::selamat hari guru::

19/05/2009

(a backdated entry)

Selamat Hari Guru buat semua cikgu-cikgu di seluruh dunia..terutama sekali buat cikgu-cikgu di Tadika Islam Pekan, SKSM, SRKA, SMKATAHAP, SEMSAS & UTM yang telah banyak berjasa mendidik & membimbing aku selama ini. InsyaAllah, jasa cikgu-cikgu semua takkan aku lupakan sehingga ke akhir hayat.

p/s: selamat hari guru juga buat cikgu padel, cikgu farid & ustazah bazilah my dear cousins, babah, engah, mak teh, mak cik, mak andak my dear pak sedara & mak sedara, lecturer zilla, lecturer mast, cikgu anoi, cikgu adda, cikgu ilah my dear friends & ramai lagi yg tak dpt disebutkan namanya di sini..u olls mmg rock babeh!!

 

Advertisements

Alhamdulillah..

14/05/2009

Alhamdulillah..mama cakap lepas doktor masukkan air, kakak dah ok sikit.  dah boleh angkat tangan lambai2 mama & abah. skrg dh masuk wad biasa. terima kasih atas doa semua..hanya Allah yg dpt membalasnya.

pipah sakit lagi

13/05/2009

otw ke ofis pagi tadi abah sms “pg ni kakak sakit. skrg ada kt kecemasan.. doa lah..”

sampai je ofis terus call abah. abah kata pipah kena semula sakit lama dia. seingat aku dh bertahun-tahun tak kena. tambah pulak sejak kebelakangan ni dia selalu demam. abah & mama tak kasi kitorg balik. they will call us for pipah development. sapa2 yg kenal rapat family aku tau how’s pipah a.k.a kakak, my kid sis’s condition. she is not like other 19 yr old girl. her health condition decreasing day by day  makes her body so skinny now. since baby lagi she has to consume about 40 ml of her medicine every single day. thanks to my parents yg sentiasa menjaga pipah sebaik mungkin.

i am so worried about her right now. pls help me pray for her. thank u.

mother’s day

10/05/2009


 


Happy mother’s day to all mothers & mothers-to-be in the world!


 

masalah besar

05/05/2009

aku ada satu masalah BESAR  iaitu……kat opis baru aku ini TERLAMPAU banyak sangat website yg kena block (lagi banyak dari opis lama aku dulu). nak bloghop pun tak syok sbb gambar sume tak keluar 😦

apakah??!!!!

nak suruh aku jadi pekerja cemerlang kot..huhu

birthday::5 May

05/05/2009

Happy birthday to my dear friend, zue.

Semoga panjang umur, dimurahkan rezeki & berbahagia selalu.

Love u always.